Interculture Frans set 10 cd's Taaltrainer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Interculture Frans set 10 cd's Taaltrainer

overig audio: € 124.80: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789079522088, July 2013 UITVERKOCHT!

Uitgever: Interculture

beschrijving

Met deze cursus Frans leer je blokkades te overwinnen om Frans te spreken en sta je Fransen beter te woord. Je leert alle Franse getallen, het Franse spellingalfabet, 12.000 onmisbare woorden, honderden handige zinnen, de belangrijkste werkwoorden en de basisgrammatica Frans met drills. Zelfstudiecursus Nederlands-Frans op maar liefst 10 audio CD's voor beginners en gevorderden. Iedere CD biedt een afgeronde training die je onafhankelijk van de andere CD's kunt oefenen. Om snel zelf zonder docent de belangrijkste woorden, werkwoorden, praktische zinnen, grammatica en uitspraak te trainen. Voor je Franse contacten tijdens je verblijf in Frankrijk. Na deze training heb je je actieve woordenschat vergroot met 12.000 woorden, honderden praktische zinnen en is ook je uitspraak verbeterd. Ontwikkeld door de zeer ervaren tolken-vertalers en native speaker docenten van taleninstituut Frans Interculture met ruim 20 jaar ervaring in taalcursussen Frans voor bedrijven en particulieren.
Actieve training voor thuis en onderweg met direct resultaat! Succes verzekerd!
Je hoort eerst het Nederlands en daarna spreekt je direct de Franse vertaling uit in de korte pauze, vervolgens hoor je de juiste Franse vertaling door de native speaker. De volledige teksten en een extra basisgrammatica als naslagwerk in PDF. Duizenden cursisten gingen je al voor!
Je traint even in verloren momenten onderweg of thuis je vocabulaire en je Franse uitspraak en je komt direct professioneler over op je Franstalige klanten.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.