Coffre d'Origine

M.J.H. Geypen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Coffre d'Origine

gebonden: € 20.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789079488636, 420 blz., July 2009
Formaat: 20.9 (h) x 15.1 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 552 gram.

Uitgever: M.J. Geypen

beschrijving

Coffre d'Origine verwijst naar een oude koffer die de zussen Marie Christine, Nanette en Kaat vinden op de zolder van hun grootmoeder. De geuren en voorwerpen in de koffer, vooral de vlecht, maken bij Nanette sterke, maar onbestemde emoties los. Ze krijgt heldere dagdromen in heel realistische en gedetailleerde beelden. Ze herbeleeft belangrijke momenten uit het leven van Antoinette Delphineste. Deze sterke en intelligente kruidenvrouw die de 'Coffre d'Origine' tijdens de woelige periode van de Franse Revolutie gevuld heeft, schijnt nog rondgelopen te hebben aan het Franse Hof van Lodewijk XVI...

Maman Anna had beloofd om de verhalen uit de koffer te vertellen, maar ze overleed te vroeg en nam de geheimen met zich mee. Op hun zoektocht naar de betekenis van de voorwerpen uit de koffer krijgt Nanette hulp van Charlotte, zus van Maman Anna die aan dementie lijdt. Terwijl Nanette de familiegeschiedenis probeert te achterhalen, krijgt haar eigen leven vreemde wendingen.

De twee verhaallijnen zijn door elkaar verstrengeld zoals ook het pad van de ziel vreemde kronkels vertoond. Laat je meevoeren van het Franse Hof in Versailles naar de Provence, Mazarron of Conwy... Reis mee en geniet.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.