Damesdubbel

Julia van Zitteren

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Damesdubbel

paperback/ gebrocheerd: € 16.90

ISBN: 9789079399857, 304 blz., September 2016
Formaat: 21.6 (h) x 14.1 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 445 gram.

Uitgever: Pharos Uitgeverij

beschrijving

Damesdubbel

Damesdubbel is een roman over vier vriendinnen die met hun 58 jaar nog steeds midden in het leven staan. Margriet krijgt een ernstige oogziekte waardoor ze haar werk steeds moeilijker kan uitvoeren. Ze heeft al 20 jaar een getrouwde minnaar. Wil ze nog wel met hem gaan samenwonen wanneer hij plotseling
weduwnaar wordt? Francien is een jaar geleden weduwe geworden na een lang en gelukkig huwelijk. Ze zit midden in het rouwproces en ze heeft ook nog eens zorgen om haar bejaarde ouders. Josien is gelukkig getrouwd en woont in België waar ze een luxueus leven leidt. Haar man krijgt een herseninfarct waardoor zijn persoonlijkheid drastisch verandert. Sophie heeft twee mislukte huwelijken achter de rug. Nooit meer samenwonen is haar devies nadat ze twee keer opnieuw is begonnen. Hun totaal verschillende levens worden in deze roman door de schrijfster op knappe wijze met elkaar verweven.

Julia van Zitteren werkte mee aan meerdere boekproducties en publiceerde eerder enkele bundels met columns. In 2009 verscheen haar eerste roman Tafel voor Twee.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.