Alles is Marketing

Inspiratie voor ondernemers

Truus Koppelaar

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Alles is Marketing

paperback/ gebrocheerd: € 16.90

ISBN: 9789079399703, geïllustreerd, 112 blz., September 2015
Formaat: 20.8 (h) x 14.1 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 267 gram.

Uitgever: Pharos Uitgeverij

beschrijving

Alles is marketing, inspiratie voor ondernemers

Na bijna 20 jaar bij AFAS Software te hebben gewerkt, waarvan een groot deel als directeur marketing, is marketing nog steeds de grote passie van auteur Truus Koppelaar-Noort. In dit boek deelt zij haar kennis en ervaring met de lezer. Zij laat zien dat marketing niet saai is, maar juist voortdurend in beweging is.

Alles is marketing is een inspiratiebron voor ondernemers en marketeers. Theorieën en opvattingen die in veel gevallen misschien wel bekend zijn, worden opgefrist en zichtbaar gemaakt aan de hand van voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de ¬auteur. Bovendien wordt elk hoofdstuk afgesloten met praktische tips.

Het is voor ondernemers in het MKB helemaal niet zo moeilijk om een marketingbedrijf te worden. Het belangrijkste is om te denken vanuit de klant. Want zonder klant ben je niks en heb je geen bestaansrecht. En als je er goed over nadenkt is alles marketing. Van de toon van de e-mail, de ontvangst voor een afspraak tot het serveren van een vers kopje muntthee. Je moet er alleen even aan denken.


  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.