Gezond en lekker koken

60 recepten met en voor kids

Nina Verhaaren

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gezond en lekker koken

gebonden: € 17.95

ISBN: 9789079383924, geïllustreerd, 160 blz., November 2018
Formaat: 24.3 (h) x 19.5 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 660 gram.

Uitgever: Caplan Publishing B.V.

beschrijving

Gezond & Lekker koken
Proeven, voelen, ruiken en smaken combineren... het is een leerzame ontdekkingsreis. Door met kinderen te koken gaat er een wereld voor ze open. Samen leer je van alles over hoe je een product bereidt, waar het vandaan komt en wat je wel en niet lekker vindt smaken. Zelf eten maken is bovendien gezonder, goedkoper en lekkerder.
In dit boek vind je 60 heerlijke recepten die door kinderen, ouders of begeleiders van Kinderhulp zijn aangeleverd. We hebben ze onderverdeeld in vier weekmenu's met een hoofdgerecht voor elke dag van de week, inclusief boodschappenlijst en tips. Daarnaast vind je een hoofdstuk met lunchgerechten, een met feestelijke hapjes en een hoofdstuk met taarten en toetjes. Met dit boek in huis kun je elke dag van de week en bij iedere gelegenheid in een handomdraai iets heerlijks op tafel zetten, dat (bijna altijd) verantwoord en betaalbaar is.

Omdat ieder kind gewoon mee moet kunnen doen!
Gezond & Lekker koken is een uitgave van Nationaal Fonds Kinderhulp. Al bijna 60 jaar zetten zij zich in voor kinderen die opgroeien in armoede, omdat geen kind buitengesloten mag worden. Door hen te helpen met voor andere kinderen vanzelfsprekende dingen zoals zwemles, een dagje uit, een bril of een fiets maakt Kinderhulp dagelijks het verschil.

Gezond & Lekker koken
ISBN 978-90-793839-2-4
€ 17,95

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.