Kwaad

Volkert van der G., Stanley Hillis, Caroline Pino en 17 andere waargebeurde misdaadverhalen van rechercheurs, advocaten en slachtoffers-nabestaanden

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Kwaad

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789079362141, June 2017
Formaat: 21.0 (h) x 13.4 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 382 gram.

Uitgever: Vuyk en CO

serienaam/reeks: Echte misdaad

redactie: Simon Vuyk

beschrijving

In KWAAD. beschrijven rechercheurs, advocaten en slachtoffers-nabestaanden geruchtmakende misdrijven waar zij persoonlijk bij betrokken raakten. Vanuit hun eigen perspectief. In hun eigen bewoordingen. In elk verhaal heeft het kwaad een andere gedaante, een andere achtergrond.
Niet eerder kwamen tegengestelde belangen en belevingswerelden zo indringend in boekvorm bijeen als in de serie ECHTE MISDAAD, een must read voor iedereen die beroepshalve of uit persoonlijke belangstelling geïnteresseerd is in de moderne, Nederlandse misdaadgeschiedenis.

Nationale Politie: 'De drie perspectieven van politie, advocaten en slachtoffers-nabestaanden worden op een bijzondere en totaal vernieuwende wijze bij elkaar gebracht.'

Met Volkert van der G., Stanley Hillis, Caroline Pino, Sander V., A73-moord, mensenhandel, Antheunisstraat, Hells Angels, Lucia de B., vermoord in het buitenland e.v.a.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.