Het CelHerstelConcept

logisch en natuurlijk beter worden!

Rinno Heidstra

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het CelHerstelConcept

gebonden: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789079315062, 446 blz., September 2015
Formaat: 21.5 (h) x 15.3 (b) x 4.7 (d) cm. Gewicht: 826 gram.

Uitgever: Quasar Publications

illustrator: Tom Heidstra

beschrijving

Het CelHerstelConcept helpt gezond kiezen

Bij de aanschaf van een auto krijg je een gebruiksaanwijzing waarin werking, onderhoud en storingen worden beschreven. Er worden aanwijzingen gegeven voor het gebruik en als wij ons daaraan houden is de kans op een lang en probleemloos gebruik van de auto het grootst. Om onnodige pech en ongelukken te voorkomen is een regelmatig onderzoek van de auto bij de vakman, de garage, verplicht. De Algemene Periodieke Keuring, de APK, vinden we vanzelfsprekend.

Het 'onderhoud' van mensen moeten we zelf maar uitvinden en dat gaat niet goed, zoals blijkt uit de stijgende kosten voor gezondheidszorg en het groeiende aantal zieken. De 'gezondheidszorg' zou beter 'ziekenzorg' kunnen heten, want ze onderdrukt symptomen in plaats van de oorzaak op te lossen en mensen te genezen.

In plaats van beter te worden, worden we chronisch ziek en gebruiken steeds meer medicijnen.

'Het CelHerstelConcept' is een gebruiksaanwijzing voor gezondheid, waarin de samenhang tussen klachten en ziektes wordt uitgelegd, hoe wij onze gezondheid moeten onderhouden, wat we kunnen doen bij klachten en wanneer het inroepen van vakkundig advies van belang is.

Iedere dag maken we keuzes die onze gezondheid beïnvloeden, gezonde keuzes ondersteunen gezondheid, ongezonde doen dat niet. Om te kunnen kiezen is informatie nodig.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.