Jan Kruis Glossy

Jan Kruis

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Jan Kruis Glossy

paperback/ gebrocheerd: € 6.95

ISBN: 9789079287277, geïllustreerd, 100 blz., October 2013
Formaat: 30.0 (h) x 23.0 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 423 gram.

Uitgever: Uitgeverij Personalia

redactie: Rinke de Groot

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Jan Kruis is al vanaf 1970 geestelijk vader van Jan, Jans en de kinderen. En na de ego-bladen als de Linda, Donald en de Maarten, vindt De Rode Kater het nu tijd worden voor de Jan Kruis Glossy.

Dit kondigde hij al aan in de Bommelglossy, waarin hij Heer Bommel beticht van "Een weerzinwekkende vorm van zelfoverschatting" om vervolgens te beëindigen met de woorden "Wat denkt u, zou er voor mij ooit een glossy in het verschiet liggen?"

Hoewel Jan Kruis zijn eigen gezin model heeft gestaan voor zijn meest succesvolle creatie "Jan Jans en de kinderen" gaat de glossy juist over de nog onbekende kant van Jan Kruis, zijn familie en zijn niet of nauwelijks andere teken- en schilderwerk.

De Jan Kruis Glossy biedt de lezer vooral veel humor waaronder een Kruisverhoor, Jan versus Jan, Thuis bij Jan Kruis, strip Jan JAN en de kinderen, et cetera en waarom het de Jan Kruis Glossy heet en niet de Rode Kater glossy.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Jan Kruis Glossy

gebonden: € 19.95
Jan Kruis is al vanaf 1970 geestelijk vader van Jan, Jans en de kinderen. En na de ego-bladen als de Linda, Donald en de Maarten, vond ...

Meer boekennieuws op Facebook.