Het anti age dieet

Helen Vlassara

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het anti age dieet

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789079142187, geïllustreerd, 304 blz., April 2014
Formaat: 23.1 (h) x 14.9 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 506 gram.

Uitgever: Ronde Tafel, SU De

redactie: Pim Christiaans; Hanny Roskamp

bewerkt door: Maya Frijn

vertaald door: Dick J. van Alkemade

beschrijving

Ze zijn giftig en je krijgt ze dagelijks binnen: advanced glycation end products ofwel AGEs. Moderne voeding staat er stijf van. Tijdens de bereiding thuis kan het gehalte nog verder oplopen. Vrijwel niemand heeft van AGEs gehoord, maar dat staat op het punt te veranderen: AGEs gaan de wereld van voeding en gezondheid op de kop zetten.
Met baanbrekend onderzoek heeft prof. dr. Helen Vlassara aangetoond dat het verminderen van de AGEs die we via voeding binnenkrijgen, tot grote gezondheidswinst leidt.
Het anti-AGE-dieet voorkomt of verbetert overgewicht (vooral buikvet), diabetes, hart- en vaatziekten, de ziekte van Alsheimer, rimpels en ouderdomsvlekken, cellulitis, versnelde algemene veroudering en veel meer.
Iedereen kan de inname van AGEs eenvoudig terugbrengen naar een veilig niveau
met de recepten en regels van het anti-AGE-dieet. Dit is niet de zoveelste dieet-hype,maar een wetenschappelijk geteste, evenwichtige voedingswijze die nergens botst met de algemeen geldende richtlijnen. Je kunt het anti-AGE-dieet zelfs combineren met elk ander dieet. Calorieën tellen en honger lijden zijn niet nodig. Vlassara: 'Afvallen en gezonder worden zonder minder te eten is een onverwacht en opwindend resultaat van
ons onderzoek naar AGEs!'

Prof. dr. Helen Vlassara is directeur van de afdeling Experimentele Diabetes en Veroudering en hoogleraar Medicijnen en Geriatrie aan de Mount Sinai School of Medicine in New York. Samen met haar onderzoeksteam bestudeert zij al meer dan 35 jaar de gezondheidseffecten van AGEs. Zij vindt het de hoogste tijd dat het publiek wordt gewaarschuwd voor deze giftige stoffen in onze voeding.


Titel: Het anti-AGE-dieet
Auteur: Prof. dr. Helen Vlassara
ISBN: 978-90-79142-18-7
NUR: 440
Aantal pagina's: 304
Binnenwerk zwartwit
Softcover
Consumentenprijs: 24,95

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.