Het hormoonbalansdieet

de hormoonfactor 2

R. Moorman

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 21.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789079142057, geïllustreerd, 128 blz., November 2010
Formaat: 21.0 (h) x 15.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 459 gram.

Uitgever: CocoBooks, Uitgeverij

illustrator: Melinda-Lou van der Linden

redactie: Pim Christiaans

beschrijving

Onevenwichtige hormonen maken u dik. Alleen als u de hormonen terug in balans brengt, bereikt én behoudt u permanent een ideaal gewicht. Dat is de belangrijkste boodschap van levensmiddelentechnoloog en personal coach ir. Ralph Moorman.
In Het hormoonbalansdieet laat Moorman zien hoe u onevenwichtige hormonen terug in balans brengt met gezonde en lekkere voeding. Dit kleurrijke boek bevat een compleet voedingsplan met recepten, dagmenu's, kooktips en een uitgebreide lijst met 'hormoonvriendelijke' voedingsproducten uit de supermarkt en reformwinkel.
Paul Fagel en acht andere topkoks ontwikkelden speciaal voor Het hormoonbalansdieet heerlijke 'hormoonbalansrecepten'. Televisiekok Mathijs Vrieze geeft in dit boek een vrolijke kookworkshop waarbij hij laat zien dat kokkerellen binnen de regels van het hormoonbalansdieet eenvoudig en leuk is. Zanger Xander de Buisonjé, presentatrice Vivian Ewbank, burgemeester Onno Hoes en andere succesvolle cliënten van Moorman laten zien wat zij gedurende een dag eten om op ideaal gewicht te blijven. Zo zijn er inspirerende dagmenu's ontstaan.
Een heerlijk dieetboek waarmee u direct aan de slag kunt!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.