De Clan

Marc Marqués

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Clan

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789078923114, 380 blz., April 2019
Formaat: 23.1 (h) x 15.0 (b) x 3.5 (d) cm. Gewicht: 636 gram.

Uitgever: Allwell Publishing

trefwoorden: actie thriller crime detective misdaad spannend thriller

beschrijving

Op dringend verzoek van mediamagnaat James Conrad uit Washington, D.C. laat de bekende Amsterdamse crimefighter Oscar Reiling al zijn lopende projecten wijken voor het onderzoek naar de gruwelijke ontvoering van Conrads dochter door leden van een nieuwe wereldwijd oprukkende beweging. Onmiddellijk raken de zaken in een stroomversnelling. Gevaar dreigt van alle kanten. Dodelijke slachtoffers vallen in Amerika en niet veel later ook in Hongkong. Tegelijkertijd komen er bedreigingen aan Reilings eigen adres. Ondanks alles loopt het gehele proces gesmeerd. Totdat het in Amsterdam ontstellend misgaat. Wanneer de zaken daar volledig uit de hand lopen komt de crimefighter tot het besef dat déze missie voor hem en zijn partners, Fiona Holtman en John van Baalen, niet alleen vrijwel onmogelijk is, maar bovenal levensgevaarlijk…

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Marc Marqués heeft - net als zijn hoofdpersonages - Amsterdam als thuisbasis. Zowel de schrijver als de drie crimefighters in De Clan zijn kosmopolieten; hun werk brengt hen naar alle uiteinden van de wereld. Intrigerende verhalen zijn het gevolg. toelichtingReacties van lezers:

Dit boek leest als een trein.

Ongeacht waar het zich afspeelt, had ik meteen het idee dat ik er was. Bangkok, Hongkong, Sydney. Geen probleem. Marc Marqués weet me moeiteloos daar neer te zetten.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.