Het loopt wel los

Memoires van een hond

Marjan Scheer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het loopt wel los

gebonden: € 10.00

ISBN: 9789078905080, 90 blz., December 2018
Formaat: 21.1 (h) x 13.3 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 218 gram.

Uitgever: Brouwerij Uitgeverij de

redactie: Henriette Faas

illustrator: Linda Hirzmann

trefwoorden: afscheid asiel baasje boek cadeau boekje cadeau cadeauboek dieren dierenarts dierenasiel dierenliefde dierenopvang hond honden opvang ouder ...

beschrijving

'Het loopt wel los' is het verhaal van Troy, een grote stoere hond die bij het naderen van zijn 10e verjaardag terugkijkt op zijn leven. Vanuit zijn perspectief komen alle belangrijke - soms ingrijpende, soms grappige - gebeurtenissen voorbij. Hij heeft verdriet gekend, maar vooral ook veel plezier. Zo is hij vroeger een aantal keren verliefd geweest en met zijn vrienden van de uitlaatservice is het altijd een dolle boel. Hij kan goed relativeren en vertelt zijn verhaal met de nodige humor. Troy kijkt niet alleen terug, maar ook richting het einde, want 10 jaar is voor een hond zoals hij al een respectabele leeftijd.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Marjan Scheer (1970) woont in Hengelo. Om de ziekte van haar inmiddels overleden partner meer bekendheid te geven en het taboe daarop te helpen doorbreken, wilde ze haar dagboekfragmenten omzetten in een roman en deze zelf schrijven. Dat resulteerde in haar debuut 'HUNTINGTON, de verborgen erfenis' dat in 2016 verscheen. Haar tot dan toe verborgen talent voor schrijven werd gaandeweg haar passie. Ze heeft daarom besloten het niet bij haar debuut te laten. Om zichzelf verder te ontwikkelen heeft ze inmiddels een aantal schrijftrainingen gevolgd. De grootste uitdaging die ze zichzelf oplegde voor haar tweede boek was het schrijven met humor. Het boekje getiteld Het loopt wel los is dan ook van een ander genre dan haar debuut. Ze vertelt het levensverhaal van haar hond vanuit zijn perspectief.
toelichting'Het loopt wel los' is het verhaal van Troy, een grote stoere hond die bij het naderen van zijn 10e verjaardag terugkijkt op zijn leven. Vanuit zijn perspectief komen alle belangrijke – soms ingrijpende, soms grappige - gebeurtenissen voorbij. Hij heeft verdriet gekend, maar vooral ook veel plezier. Zo is hij vroeger een aantal keren verliefd geweest en met zijn vrienden van de uitlaatservice is het altijd een dolle boel. Hij kan goed relativeren en vertelt zijn verhaal met de nodige humor. Troy kijkt niet alleen terug, maar ook richting het einde, want 10 jaar is voor een hond zoals hij al een respectabele leeftijd.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.