DIY

Sleutels voor je geloof

Bobby Schuller

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
DIY

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789078893752, 180 blz., June 2018
Formaat: 21.0 (h) x 13.0 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 315 gram.

Uitgever: MajesticAlly

vertaald door: Ramona Hoogkamer

beschrijving

DIY
Sleutels voor je geloof
Deze drie letters zie je tegenwoordig regelmatig.
Het betekent Do it Yourself (Doe het zelf). Op YouTube zijn talloze DIY- filmpjes te vinden over hoe je zelf iets in elkaar knutselt of bakt. Via internet kun je leren om alles zelf te doen.

Voor ons geestelijk leven geldt dat Jezus alles voor ons heeft gedaan. Toen Hij aan het kruis stierf, bracht Hij ons redding, vergeving en bevrijding. Niets daarvan kunnen wij zelf bewerken.
Maar in ons leven als volgeling van Jezus zijn er geestelijke principes. Als we daarin wandelen, groeit ons geloof en leren we steeds meer om in vertrouwen te leven. Deze principes moeten we zelf toepassen.
Jezus volgen moet je zelf doen!

DIY gaat over zelf actief Jezus volgen. Niemand anders kan dat voor jou doen. In dit boek reikt Bobby Schuller je verschillende Bijbelse principes aan. Het zijn sleutels die je helpen om je leven met hoop en vreugde te vullen om van overwinning naar overwinning te gaan.

Over de auteur
Bobby Schuller (1981) is de vaste spreker en het gezicht van Hour of Power. Hij wil met zijn positieve boodschap over Gods liefde mensen bemoedigen, troosten en opbouwen. Dit baseert hij op de bijbeltekst uit Matteus 11:28-30: Kom naar Mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal ik jullie rust geven. Neem Mijn juk op je en leer van Mij, want Ik ben zachtmoedig en nederig van hart. Dan zullen jullie werkelijk rust vinden, want Mijn juk is zacht en Mijn last is licht.

Zijn toespraken en boeken zijn toegankelijk, geven vaak toelichting op de Bijbelse tijd en cultuur en reiken altijd aan hoe u kunt leven vanuit de Liefde van God, die u rust geeft en de zekerheid dat u door Hem geliefd bent.

Bobby Schuller is getrouwd met Hannah. Samen hebben zij twee kinderen, dochter Haven en zoon Cohen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.