De kracht van vergeving

Gerard de Groot

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De kracht van vergeving

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789078893189, August 2013
Formaat: 21.6 (h) x 14.0 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 207 gram.

Uitgever: MajesticAlly

bewerkt door: Joyce de Jongh

beschrijving

Is dit het zoveelste boek over vergeving? Nee! Wat je nu in handen hebt, is een bijzondere studie over vergeving, die Gods genade als uitgangspunt neemt. Hoewel God iedere dag Zijn genade uitstort, plaatsen wij soms zelf blokkades in deze stroom van genade. Hierdoor kunnen wij Gods genade en zegen niet meer ontvangen of doorgeven.

Een van de grootste blokkades die christenen belemmert om geestelijk te groeien is onvergevingsgezindheid. Ervaar jij een blokkade in je geestelijk leven? Wil je anderen wel vergeven, maar kun je het niet? Hanteer dan de sleutels in deze studie om door te breken naar het nieuwe leven in Christus. Reken af met iedere blokkade in de stroom van Gods genade!

In deze studie reikt Gerard de Groot je praktische sleutels aan om anderen te vergeven. Niet uit eigen kracht, maar vanuit jouw nieuwe identiteit in Christus. De Heilige Geest helpt je daarbij.

Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met studievragen en opdrachten die geschikt zijn voor persoonlijk gebruik of in een groep.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.