De hof van Eden

Kent Hovind

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De hof van Eden

gebonden: € 4.95

ISBN: 9789078893059, geïllustreerd, 32 blz., April 2009
Formaat: 19.1 (h) x 12.0 (b) x 0.7 (d) cm. Gewicht: 69 gram.

Uitgever: ABC Uitgeverij

redactie: Ramona Hoogkamer

beschrijving

Toen God de wereld zo'n 6000 jaar geleden schiep, maakte hij ook de hof van Eden. In deze hof leefden de mensen en de dieren precies zoals God bedoeld had. Door de zonde moesten zij de hof verlaten en ergens anders gaan wonen.
In dit boekje toont dr. Dino aan dat de aarde waar we nu op leven slechts een flauwe afspiegeling is van de oorspronkelijke schepping. In de Bijbel belooft God dat HIj de aarde weer in de oorspronkelijke staat zal herstellen. Het zal er weer net zo zijn als in de hof van Eden.

Dit boekje is gebaseerd op de gelijknamige dvd De hof van Eden en is onderdeel van een reeks boekjes. Op eenvoudige, maar krachtige wijze worden de onzin en gevaren van de evolutietheorie blootgelegd.

Andere uitgaven in deze serie:
De leeftijd van de aarde
Dinosaurussen en de Bijbel

Over de auteur
Kent Hovind, beter bekend als dr. Dino Kent Hovind wordt door velen gezien als belangrijke autoriteit op het gebied van de Bijbel en wetenschap. Hij heeft in 1989 'Creation Science Evangelism' opgericht in de Verenigde Staten. Hiermee wordt het evangelie aan de hand van de creatieboodschap verspreidt door middel van dvd's, lectuur, lezingen en een heus Dinosaurus Avonturenpark.
Daarnaast heeft hij vele debatten gevoerd met professoren en wetenschappers op universiteiten door heel Amerika.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.