Executive Teamcoaching in de praktijk

Effectief werken met leiderschapsteams

Yvonne Burger; Mieke Reidinga

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Executive Teamcoaching in de praktijk

paperback/ gebrocheerd: € 27.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789078876243, geïllustreerd, 200 blz., December 2020
Formaat: 24.9 (h) x 17.5 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 575 gram.

Uitgever: Kloosterhof Neer BV

beschrijving

Over de auteurs

Yvonne Burger is hoogleraar bij de Vrije Universiteit en voorzitter van het Center for Executive Coaching. Ze heeft al ruim twintig jaar een eigen praktijk als organisatieadviseur en executive (team) coach en begeleidt raden van bestuur, raden van toezicht en directieteams in samenwerkings- en ontwikkelvraagstukken. Daarnaast is ze onder meer lid van de Raad van Toezicht van Hogeschool Windesheim, lid van het Bestuur van het Nationaal Comité 4/5 mei, begeleider van het leernetwerk van de NSOB en bestuurslid van de Vereniging van Toezichthouders Hogescholen. Als politicoloog en bestuurskundige voelt ze zich thuis in de top van de publieke sector en maatschappelijke organisaties en draagt ze graag bij aan het stimuleren van reflectie. Zie www.yvonneburger.nl.

Mieke Reidinga is organisatieadviseur, executive teamcoach en veranderkundige. Zij begeleidt directies van uiteenlopende organisaties bij samenwerkingsvraagstukken en organisatieontwikkeling. Sinds 2006 heeft ze een eigen praktijk. Daarvoor werkte ze 13 jaar bij Twynstra Gudde adviseurs en managers, waar ze als managing partner verantwoordelijk was voor de HRM adviesgroep en de adviesgroep Organisatieontwikkeling. Mieke studeerde bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Naast haar adviespraktijk werkte ze bij verschillende instituten als docent veranderkunde, advieskunde en teamcoaching. Bij het Center for Executive Coaching aan de VU is zij programmaleider van het programma Executive Teamcoaching. Zie www.miekereidinga.nl.
De auteurs zijn binnen het VU Center for Executive Coaching verantwoordelijk voor het programma Executive Teamcoaching. Dit is een postgraduate programma voor ervaren teamcoaches die met managementteams, directieraden en besturen (willen) werken.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.