Van meetbaar naar merkbaar, van duurzaam naar dierbaar

52 reflecties op: leiderschap en sturing, samenwerking en teamwork, coaching en ontwikkeling

Guido van de Wiel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Van meetbaar naar merkbaar, van duurzaam naar dierbaar

gebonden: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789078876236, geïllustreerd, 208 blz., October 2020
Formaat: 21.6 (h) x 21.4 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 774 gram.

Uitgever: Kloosterhof Neer BV

beschrijving

In 'Van meetbaar naar merkbaar, van duurzaam naar dierbaar' maakt Guido van de Wiel je deelgenoot van zijn ‘ecologica’: een leven waarin het professionele en het persoonlijke steeds vaker samenvallen.

Met humor en diepgang laat hij zien hoe je andere keuzes gaat maken als merkbaarheid en dierbaarheid je ankers zijn. Door je zesde zintuig te gebruiken, krijgt het zachte stemmetje in jezelf ineens een microfoon, een volumeknop en een klankkast.

Deze bundel is gebaseerd op columns die de auteur schreef tussen 2013 en 2020 voor de e-magazines van het Tijdschrift voor Coaching en het Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties. Enkele teksten zijn tot stand gekomen met medewerking van Wouter Hart, Merlijn Ballieux, Lia Hol en Sjef Drummen.

52 Reflecties op:
Leiderschap en sturing
Samenwerking en teamwork
Coaching en ontwikkeling
Veranderen en leren
Inclusie en verbinding
Innovatie en creativiteit
Trends en tijdsgeest

Guido van de Wiel (Wheel Productions) is organisatiepsycholoog. Als ghostwriter en schrijfcoach brengt hij mensen in contact met hun meest wezenlijke verhaal. Hij is onder andere verbonden aan de Veranderbrigade en is executive coach bij meerdere business schools. Trendwatcher of the Year 15-16. Guido schreef eerder boeken zoals Durf het verschil te maken, Organiseren met toekomst en Innoveerkracht.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.