SET - Terug naar JOU: authentiek & Uniek & Jezelf & anderen leiden

Brenda Slagter-Grifhorst

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
SET - Terug naar JOU: authentiek & Uniek & Jezelf  ...

gebonden: € 27.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789078876229, geïllustreerd, 176 blz., October 2020
Formaat: 21.6 (h) x 15.6 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 596 gram.

Uitgever: Kloosterhof Neer BV

fotografie: Brenda Slagter-Grifhorst

illustrator: Annemieke Peeters

redactie: Mirjam Denneman; Martin Breed; Danielle Krekels; Saskia te Koppele; Stefany den Hoed; Gerolf Slagter

beschrijving

Terug naar JOU: authentiek & uniek’

Mensen in beweging brengen. Dat is het levensdoel van Brenda Slagter-Grifhorst en vormde de basis voor ‘Terug naar JOU: authentiek & uniek’. Ze wil bijdragen aan een wereld waarin iedereen zijn/haar talenten kent en inzet, ten gunste van de samenleving als geheel. Brenda ziet in haar dagelijkse praktijk hoe mensen door gebeurtenissen, sociale druk en andere oorzaken ver verwijderd kunnen raken van zichzelf. Ze draagt er, ook middels haar boeken, graag aan bij om mensen weer terug te brengen bij hun authentieke, unieke zelf.

Tijdens een leiderschapsreis naar Bali tekende ze haar levensloop en zag hoeveel lessen het leven haar geboden heeft. Ook gaf ze daar alle ruimte aan haar passie voor fotografie. Ze besloot ter plekke om deze twee te combineren en in boekvorm voor een groter publiek beschikbaar te maken. Dit leidde tot een serie van vier boeken.
In dit boek deelt ze levenslessen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, in combinatie met inspirerende foto’s. Zowel met de tekst als de foto’s brengt ze je, mentaal en/of fysiek, graag in beweging.

Brenda Slagter-Grifhorst studeerde als Onderwijskundige af aan de Universiteit van Amsterdam en heeft daarna uiteenlopende functies bekleed op het vlak van leren en ontwikkelen. Daarnaast heeft ze diverse leiderschapsfuncties vervuld, van operationeel tot directieniveau.

Haar ervaring als leider, consultant, coach, facilitator van groepsprocessen, dagvoorzitter en keyaccountmanager vulde ze aan met haar diploma tot KernTalenten Analist (CoreTalents) en de opleiding tot vakfotograaf (School voor Fotografie). Als ze niet bij haar gezin is, zet ze zich graag in voor de maatschappij in diverse vrijwilligersfuncties. Sinds 2017 werkt ze vanuit haar eigen onderneming: BS Original (as you can be).

“Een doorleefd verhaal over belang en betekenis van persoonlijke ontwikkeling dat raakt aan de kern van het leven.”
Herman Wijffels

“Een verfrissende Ode aan (het) leven, met eerlijk verdiende wijsheid die je nieuwsgierig maakt naar jezelf.”
Andrea Henning, Tiara International Women’s Leadership Development


Jezelf & Anderen leiden

Mensen in beweging brengen. Dat is het levensdoel van Brenda Slagter-Grifhorst en vormde de basis voor
Ze wil bijdragen aan een wereld waarin iedereen zijn/haar talenten kent en inzet, ten gunste van de samenleving als geheel. Brenda ziet in haar dagelijkse praktijk hoe mensen door gebeurtenissen, sociale druk en andere oorzaken ver verwijderd kunnen raken van zichzelf. Ze draagt er, ook middels haar boeken, graag aan bij om mensen weer terug te brengen bij hun authentieke, unieke zelf.

Tijdens een leiderschapsreis naar Bali tekende ze haar levensloop en zag hoeveel lessen het leven haar geboden heeft. Ook gaf ze daar alle ruimte aan haar passie voor fotografie. Ze besloot ter plekke om deze twee te combineren en in boekvorm voor een groter publiek beschikbaar te maken. Dit leidde tot een serie van vier boeken.
In dit boek deelt ze levenslessen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, in combinatie met inspirerende foto’s.

Zowel met de tekst als de foto’s brengt ze je, mentaal en/of fysiek, graag in beweging.


Haar ervaring als leider, consultant, coach, facilitator van groepsprocessen, dagvoorzitter en keyaccountmanager vulde ze aan met haar diploma tot KernTalenten Analist (CoreTalents) en de opleiding tot vakfotograaf (School voor Fotografie). Als ze niet bij haar gezin is, zet ze zich graag in voor de maatschappij in diverse vrijwilligersfuncties.

Sinds 2017 werkt ze vanuit haar eigen onderneming: BS Original (as you can be).


“Een authentiek en uniek coachconcept door de combinatie van zintuigelijk waarnemen en intuïtief aanvoelen. Inspirerend voor iedereen. Je wordt verrast door de inzichten die je zelf krijgt.”
Toon Gerbrands, Algemeen Directeur PSV

“Een prachtig boek. Simpel doeltreffend. Een mooie combinatie van uitspraken die inspirerend zijn en die je tot actie aanzetten! Precies wat je van een leider verwacht.”
Miriam Hoekstra – van der Deen, Directeur Airport Operations Schiphol Group

Andere boeken van haar hand:
Jezelf & anderen leiden
Opgroeien: kinderen begeleiden

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.