Kinderopknapkapper

Mo Hopman

 
 

gebonden: € 17.50

ISBN: 9789078856351, geïllustreerd, 28 blz., February 2013
Formaat: 25.3 (h) x 25.2 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 387 gram.

Uitgever: Mo Hopman, Arbeidsdeskundig bureau

illustrator: Emiel Stevenhagen

beschrijving

Kinderopknapkapper is het tweede oudervriendelijke kinderboek met liedteksten van Mo Hopman, rijk geïllustreerd door Emiel Stevenhagen. Na het succes van het in 2011 uitgekomen eerste boek met de titel Drakenwinkel, kon een tweede boek natuurlijk niet uitblijven.
Ook in dit boek spat het plezier van de makers er weer vanaf.
De eigenzinnige tekeningen van Emiel versterken op volkomen natuurlijke wijze de grappen in de teksten van Mo, alsof de makers elkaars pen en penseel hebben vastgehouden. U mag weten; dat is niet zo.

De door Mo gecomponeerde vrolijke muziek wordt door de arrangementen van muzikant / componist Clous van Mechelen ronduit feestelijk. Zijn jarenlange brede ervaring in de muziek en de showbizz, zorgt ervoor dat de melodietjes lang blijven hangen, zoals we dat ook van Drakenwinkel al gewend waren.

De cd bevat de door Mo gezongen liedjes, maar ook de instrumentale versie van elk van de liedjes.
Dit boek is gericht op kinderen van 6 tot 12 jaar. De ervaring met Drakenwinkel en Kinderopknapkapper in onder meer het onderwijs leert echter, dat ook jongere en oudere kinderen de teksten en de muziek weten te waarderen, om van de volwassenen maar niet te spreken.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.