Qracht 500 2

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Qracht 500 2

paperback/ gebrocheerd: € 7.00

ISBN: 9789078761631, geïllustreerd, 68 blz., December 2017
Formaat: 29.7 (h) x 21.6 (b) x 0.5 (d) cm. Gewicht: 222 gram.

Uitgever: Uitgeverij Tobi Vroegh

beschrijving

In dit eenmalig magazine Qracht 500 vertellen honderd mensen uit het hele land over hun psychische aandoening of kwetsbaarheid, hun ervaringen met (arbeids)participatie, bejegening en over hun wensen en ambities. Het zijn mensen die langdurig aan de kant staan en mensen met een baan die hun psychische problematiek verstoppen uit angst hun werk of achting van collega's te verliezen.

In dit magazine houdt journaliste en hoofdredacteur Annemiek Onstenk de landelijke ontwikkelingen langs de lat van de, vaak pijnlijke, maar soms ook inventieve praktijk. In Qracht 500 komen enkele werkgevers aan het woord die vooral naar de kwaliteiten van medewerkers met een psychische arbeidsbeperking kijken. Aan kwetsbare mensen zelf zal het niet liggen. Zij willen meedoen voor wat ze waard zijn en worden beoordeeld op wat ze wél kunnen. 'Ik zet me voor 200% in, als ik maar parttime kan werken.'

Qracht 500 geeft stem en gezicht aan mensen die kortdurend of chronisch te maken hebben met psychische problematiek. Zij proberen van hun klacht hun kracht te maken, omdat niets doen stilstaan is. Werkgevers, UWV, jobcoaches en wetenschappers reageren op de vraag hoe de afstand tussen psychische problematiek en werk, tussen zorg en arbeid is te overbruggen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.