Whisky Almanak

6de geheel herziene editie

Hans Offringa; Becky Offringa

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Whisky Almanak

gebonden: € 14.95

ISBN: 9789078668558, geïllustreerd, 350 blz., November 2020
Formaat: 17.7 (h) x 13.2 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 451 gram.

Uitgever: Conceptual Continuity

beschrijving

WHISKY ALMANAK
6e geheel herziene van de Whisky Almanak, al meer dan 15 jaar hét standaardwerk in Nederland voor de whiskyliefhebber. Proefnotities van bijna 300 whisky’s, met grote kleurenfoto’s van de flessen. De pagina’s bieden ook ruimte voor eigen notities. Een groot aantal nieuwe whisky’s, nieuwe foto’s, tips, ‘t Hoekje van Hans, Becky’s Corner en een overzicht van whiskyspeciaalzaken en festivals.
De Whisky Almanak is samengesteld in samenwerking met toonaangevende importeurs en producenten uit binnen- en buitenland.
THE WHISKY COUPLE
Hans Offringa schrijft al 30 jaar over whisky. Zijn vele boeken, foto’s en artikelen worden wereldwijd gepubliceerd. Hij is European Contributing Editor van Whisky Magazine en heeft in de loop der tijd diverse onderscheidingen en eretitels mogen ontvangen, waaronder Keeper of the Quaich, Kentucky Colonel en Lifetime International Ambassador van het Spirit of Speyside Festival.
Becky Offringa is van origine zeebioloog, afgestudeerd aan het College of Charleston in South Carolina en heeft een passie voor whisky, schilderen en fotografie. Zij is verantwoordelijk voor research, layout, redactie en een deel van de fotografie. Tevens ontwikkelt zij samen met haar echtgenoot marketing materiaal voor de internationale whisky-industrie.
Zie ook: www.thewhiskycouple.com

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.