Het grote Suriname magazine

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Het grote Suriname magazine

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789078653820, geïllustreerd, 160 blz., October 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij WBOOKS

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingOp 25 november 1975 vierde Suriname de eerste dag als onafhankelijke republiek, met Johan Ferrier als president, en met prinses Beatrix die de feestelijkheden bijwoonde. Bijna 45 jaar later verschijnt Het grote Suriname magazine, als meeslepend epos over dit prachtige land en zijn bewoners.

Duik in het rijke culturele leven en de alom aanwezige natuur, het oerwoud en de rivieren. Ervaar de impact van het gezamenlijke verleden met Nederland. De beladen momenten komen aan bod, maar ook de mooie.

Niet alleen de geschiedenis van Suriname komt in beeld, maar ook de natuur, de cultuur en de kleurrijke samenleving. Bovendien bevat het boek interviews met bekende Surinamers over de invloed van hun Surinaamse roots. Aan het woord komen Kenny B., Jörgen Raymann, Gregory Sedoc, Humberto Tan en Simone Weimans. Een boeiend magazine bij de najaarstentoonstelling in de Nieuwe Kerk Amsterdam, waarin Suriname wordt gevierd!

Met bijdragen van Magda Augusteijn, Hennah Draaibaar, Mitchell Esajas, Ruben Gowricharn, Carl Haarnack, Marsha Mormon, Thomas Polimé, Ella Reitsma, Jan Hein Ribot, Stadsherstel Amsterdam en Harrold Sijlbing.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.