Amsterdam acht keer anders

stadswandelingen

Gerard Goudriaan

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Amsterdam acht keer anders

paperback/ gebrocheerd: € 16.95

ISBN: 9789078641551, geïllustreerd, 128 blz., February 2020 UITVERKOCHT!

Uitgever: Gegarandeerd Onregelmatig

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Voor wie Amsterdam al wat beter kent en de stad eens op een andere manier wil bekijken is deze wandelgids een absolute aanrader.
Onvermoede plekken, monumenten en uitzichten worden door gedegen achtergrondinformatie gepromoveerd tot bezienswaardigheden. Acht verschillende thema's verbinden deze plekken op verrassende wijze met elkaar tot originele routes. Dat levert stadswandelingen op die je Amsterdam laten zien zoals je onze hoofdstad nog nooit hebt bekeken. Of zoals routemaker Goudriaan zijn woonplaats zelf noemt: "Een groot openluchtmuseum".

Gerard Goudriaan is een ervaren stadsgids. Behalve Amsterdam kent hij ook Berlijn en Parijs op zijn duimpje en verzorgt hij in deze steden excursies.
Wandelen vindt hij de ideale manier om een grote stad goed te leren kennen. Tijdens zijn wandelingen let hij op architectuur, erfgoed en stadsontwikkeling. Maar minstens zo belangrijk is het kijken naar mensen en het bezoeken van leuke cafés, terrassen en restaurants. Met deze wandelgids kom je dan ook gegarandeerd langs de nodige aantrekkelijke horeca.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Utrecht acht keer anders

paperback/ gebrocheerd: € 16.95
Deze gids voert de wandelaar in acht verschillende thema’s langs de mooiste plekken in Utrecht. Soms met heel veel historie en soms juist ...

Meer boekennieuws op Facebook.