Braga doom

Joris van Os

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Braga doom

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789078459859, 292 blz., June 2018
Formaat: 21.7 (h) x 14.8 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 456 gram.

Uitgever: aquaZZ

illustrator: Berend J. Vonk

beschrijving

EEN NAARGEESTIG VERHAAL OVER DRIE VRIENDEN DIE OP PATRIJZEN GAAN JAGEN IN SCHOTLAND EN DAAR EEN ANGSTAANJAGEND AVONTUUR BELEVEN DAT MOGELIJK SLECHT AFLOOPT.

Het is eind 19e eeuw. Monty Rhodes, een nogal brave decaan uit Cambridge, krijgt bezoek van twee Amerikaanse penvrienden: de ernstig depressieve eenling Howard en de opvliegende, opiumverslaafde Edgar. Tot afgrijzen van Monty willen de twee op patrijzen gaan jagen in de Schotse Hooglanden.

Als de vrienden tijdens de jacht verdwalen, vinden ze onderdak in het afgelegen gehucht Braga Doom. Daar raken ze verwikkeld in een bloedstollend avontuur waarin ze niet alleen moeten vechten voor hun leven, maar ook de confrontatie moeten aangaan met hun eigen innerlijke demonen.

Joris van Os schreef eerder de enigszins succesvolle romans ´De angstjager´ en ´De tussenkomst´.

Berend J. Vonk is cartoonist, striptekenaar en illustrator voor onder meer dagblad Trouw en de Limburger. Hij tekende het bekroonde stripboek ´Avonturen, avonturen´ en is ook bekend als zanger van de Schuldjongens.

´De gothic novel maakt een spectaculaire rentree in de Nederlandse literatuur!´

- Drs. J.J. Bierens de Haan´Een horrorroman van Nederlandse bodem.Van Os en Vonk laten Poe en Lovecraft uit hun graven herrijzen!´

- Nelis W. Kuitenhapper´Van Os is een verbluffende taalvirtuoos. Onvergelijkbaar en duizelingwekkend geniaal.´

- Charel Geitenfuif

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.