Door het hart gedreven

C. Saelens

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Door het hart gedreven

paperback/ gebrocheerd: € 18.50

ISBN: 9789078459828, 222 blz., January 2018
Formaat: 21.0 (h) x 13.4 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 297 gram.

Uitgever: aquaZZ

trefwoorden: spiritueel verdriet vriendschap romantiek

beschrijving

Hartsvriendinnen Faith en Tess zijn al jaren onafscheidelijk. Tot oudejaarsavond. Op die bewuste nacht beslist het lot anders en laat Tess het leven bij een tragisch verkeersongeval. Faith ziet het helemaal niet meer zitten en leeft sindsdien teruggetrokken op haar kamer, tot grote bezorgdheid van haar ouders en schoolvriend Gert.
Het enige tastbare aandenken dat nog rest aan haar soulmate is een geschenkdoosje met daarin een fonkelend rood hart. Bang voor de gevoelens, die het zien van het hart zullen teweegbrengen, laat ze het doosje tijden onaan-geroerd staan. Tot ze op een dag tóch de onweerstaanbare drang voelt om het doosje alsnog te openen. 
Haast ogenblikkelijk gebeuren er buitengewone, onverklaarbare zaken. Droomcommunicatie blijkt mogelijk tussen beide vriendinnen. Het lijkt erop dat Tess haar maatje Faith, met behulp van levenspijlers die ze in haar dromen aanreikt, vooruit kan helpen. 
Als Faith zich dan toch voorzichtig openstelt voor de gevoelens die Gert duidelijk voor haar heeft, stuiten ze op een familiegeheim. En volgt ze hierin ook het/haar hart.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.