Doodsengel

Katrien Van Effelterre

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Doodsengel

paperback/ gebrocheerd: € 21.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789078459781, 346 blz., March 2018
Formaat: 21.0 (h) x 13.4 (b) x 3.1 (d) cm. Gewicht: 455 gram.

Uitgever: aquaZZ

beschrijving

Aaron Elsocht, gerenommeerd rechter bij de correctionele rechtbank, wordt dood aangetroffen in zijn villa in Genk. Echtgenote Barbara Fierens is op dat moment met hun dochters op familiebezoek in Groningen. Haar kille reactie op het overlijden van haar man maakt rechercheur Patricia Rodiers en profielschetser Marnix Veldkamp achterdochtig over haar betrokkenheid bij de zaak. Vooral wanneer blijkt dat Barbara de enige begunstigde is van de levensverzekering die Elsocht had afgesloten. Met onthutsend weinig woorden houdt de weduwe haar onschuld staande. Hun huwelijk was perfect en ze maakten nooit ruzie, beweert ze.
Met bloedstollende spanning en rauwe psychologische diepgang onthult DOODSENGEL de waarheid achter het gordijn van perfectie. Want elke stommeling kan zijn ogen sluiten. Maar wie weet wat de struisvogel ziet in het zand?

Katrien Van Effelterre (°1979) promoveerde na haar studie Germaanse taal- en letterkunde met een doctoraatsonderzoek naar terugkerende doden in de volkse vertelcultuur. Door haar creativiteit, rijke fantasie en passie voor schrijven, verruilde ze later academische publicaties voor fictie.
DOODSENGEL is na LEVEND AAS en RESTAFVAL het afzonderlijk te lezen derde deel in de thrillerreeks met Patricia Rodiers in de hoofdrol.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.