Ik-Kees

weet wat je wilt en maak er iets van! Leer- en werkboek: in 7 stappen op zoek naar jouw authentieke ik

Kees van den Hombergh

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ik-Kees

paperback/ gebrocheerd: € 17.00

ISBN: 9789078459699, geïllustreerd, 182 blz., November 2017
Formaat: 21.7 (h) x 14.7 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 284 gram.

Uitgever: aquaZZ

bewerkt door: Bert Heijnen

beschrijving

"Weet wat je wilt en maak er iets van!"

Vanuit dit inzicht leef ik mijn leven. Zelfreflectie maakte me bewust van mijn dromen en doelen. Op zoek naar mijn drijfveren en dromen ontwikkelde ik inzicht en gevoel voor het onbewuste van mensen en organisaties. Hierbij spelen emoties, drijfveren en fantasieën dé hoofdrol. Via ZEN-meditatie, bedrijfsopstellingen en energetisch coachen heb ik me gespecialiseerd in de ontwikkeling van mensen en organisaties. 
In dit boek nodig ik lezers uit om te reflecteren op hun leven. Via het 'persoonlijk verdienmodel' kom je in contact met je potentieel. Je krijgt inzicht in hetgeen jij wilt en hoe er iets van te maken.
Het boek IK-KEES is zowel voor pubers als voor volwassenen een spiegel om te komen bij je authentieke IK! Het is mijn leven dat ik blootleg. Het verhaal is doorleefd en was al geschreven voordat het aan dit boek werd toevertrouwd.

Kees van den Hombergh,
oprichter MANKIND Mens & Organisatie, auteur IK-KEES.


"Kees werkt vanuit zijn hart en passie, op basis van gevoel en intuïtie. Hierdoor staat hij dicht bij je en houdt hij je geregeld een spiegel voor. Zijn manier van werken maakt hem uniek. Kees blijft Kees, zoals hij zelf vaak zegt: zeg maar Gewoon Kees!"
Claudia Troilo, mede-oprichter Donna di Oggi.

"Ik heb Kees leren kennen als een gedreven gelukscoach die anderen kan aansporen om reflectie om te zetten in actie. Als je goed weet wie je bent en  wat je wilt, kun je een gericht perspectief ontwikkelen. Op die weg is Kees een uitstekende gids."
Leo Bormans, auteur van o.a. The World Book of Happiness.

"Kees is altijd op zoek naar puurheid en echtheid. Door deze drive heeft Kees  zich ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van authenticiteit. Hij is zeker een veilige gids om de ontdekkingsreis "weet wat je wilt en maak er iets van" 
te begeleiden."
Steffen de Lange,  Senior Innovatie MKB adviseur bij Iconad.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.