De Quantumdetectives

Theo Barkel; Johan Klein Haneveld

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Quantumdetectives

paperback/ gebrocheerd: € 18.95

ISBN: 9789078437710, 212 blz., January 2020
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 310 gram.

Uitgever: Uitgeverij Macc

illustrator: Theo Barkel

trefwoorden: detective koude fusie men in black mib sciencefiction thriller

beschrijving

Najaar 2035.
Bouwlieden ontdekken tijdens restauratiewerkzaamheden een lijk, ingemetseld in de muur van een tientallen jaren oud flatgebouw. De politie denkt in de eerste instantie aan maffiapraktijken, totdat de patholoog tijdens de autopsie een heel bijzondere ontdekking doet. Tegelijkertijd vinden er op exact hetzelfde moment storingen plaats in het forensisch instituut, de nieuwe koude fusie centrale van Delft en andere kerncentrales over de gehele
wereld.
Rechercheur Nadine Sanders staat voor een raadsel.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Theo Barkel
Theo is in 1968 geboren in Rotterdam en is jarenlang hoofdredacteur geweest van een boek- en filmmagazine. Hij heeft al verschillende romans op zijn naam staan en vele artikelen over uiteenlopende onderwerpen.

Johan Klein Haneveld
Johan is een schrijver in hart en nieren. Er zijn al meer dan tien boeken van hem verschenen, waaronder het Fantasytweeluik 'De Krakenvorst'. Tevens is hij vaste medewerker van het SF-tijdschrift Fantastische Vertellingen.
toelichtingTheo Barkel en Johan Klein Haneveld bundelen hun schrijfkwaliteiten en genrekennis in deze thriller die zich afspeelt in het Nederland van de toekomst.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.