Chaos

Christopher Petersen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Chaos

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789078437604, 444 blz., April 2019
Formaat: 21.3 (h) x 14.9 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 571 gram.

Uitgever: Uitgeverij Macc

serienaam/reeks: De Weerling

beschrijving

In dit tweede deel van de Weerlingtrilogie loopt de spanning op. De macht van Cortèz groeit en langzaam maar zeker verovert hij delen van Esmyla. De waarschuwing die Levi en zijn vrienden aan Alexander hebben gebracht geeft het verzet de tijd om zich te verdedigen, maar is het wel genoeg?
Moësz neemt Levi, Tobias, Alice en Sue mee op een nieuw avontuur, op zoek naar De Eerste Pelsjager, die de oplossing voor de oorlog in handen heeft. Hun reis brengt de groep door het hele land en Levi begint een aantal mysteries te ontrafelen. Wie is die Eerste Pelsjager? Wat houdt Moësz voor hen verborgen? En wat heeft zijn vader met dit alles te maken?
De tijd begint te dringen en Levi vraagt zich af of ze wel op tijd zullen zijn om Cortèz tegen te houden. Esmyla verzakt steeds verder in een diepe, duistere chaos.
Is alle hoop verloren?

“Houd je van Harry Potter, dan moet je dit boek echt lezen. “
Chrissy van der Haven, Stephen King fanclub over boek 1, Vlucht.

“De auteur geeft een spannend, origineel en vlot verteld eerste deel af, dat nieuwsgierig maakt naar de rest.”
Sandra Faneker, NBD/Biblion

Over de auteur:
Christopher C. Petersen is een jonge, veelbelovende schrijver die al sinds zijn kindertijd geboeid is door verhalen over dingen die niet kunnen. Hij heeft nooit begrepen waarom er verhalen worden geschreven over de gewone wereld. Daar kun je genoeg van meemaken in je eigen leven! Boeken zijn er volgens hem om je compleet te verliezen in iets buitengewoons, iets dat niet kan, maar wat je zo graag zou willen dat wel kon.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.