Dylan Proosten

vergeet mijn naam niet

Theo Barkel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Dylan Proosten

paperback/ gebrocheerd: € 13.95

ISBN: 9789078437161, geïllustreerd, 120 blz., November 2014 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Life

beschrijving

Op 10 december 2011 had de toentertijd negentienjarige Dylan Proosten een bedrijfsfeest van de plaatselijke supermarkt waar hij in die tijd werkte. Om kwart voor één 's nachts wordt de laatste foto gemaakt van hem... Om twee uur rijdt de bus weer weg van de feestlocatie... zonder Dylan... De volgende dag begint de zoektocht en zijn verdwijning komt zelfs landelijk in het nieuws. Wat voor tragedie heeft zich die bewuste avond afgespeeld...?
In samenwerking met zijn ouders, zijn beste vrienden én de beste specialisten op medisch en juridisch vlak is getracht de onderste steen boven te halen. Ook de bekende paragnost Peter van der Hurk en medium Christel van den Akker hebben hun medewerking verleend in een poging om de bizarre gebeurtenissen van die noodlottige avond te reconstrueren.

Theo Barkel, geboren in 1968 te Rotterdam, is jarenlang hoofdredacteur geweest van een boek- en film magazine en heeft al verschillende romans en vele artikelen over uiteenlopende onderwerpen op zijn naam staan.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Theo Barkel, geboren in 1968 te Rotterdam, is jarenlang hoofdredacteur geweest van een boek- en film magazine en heeft al verschillende romans en vele artikelen over uiteenlopende onderwerpen op zijn naam staan.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.