Groeten van het Sterrenbeest

Robert Feldhoff

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Groeten van het Sterrenbeest

paperback/ gebrocheerd: € 15.95

ISBN: 9789078437109, 274 blz., November 2013
Formaat: 23.0 (h) x 15.0 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 446 gram.

Uitgever: Uitgeverij Macc

serienaam/reeks: Perry Rhodan

vertaald door: Theo Barkel

beschrijving

De Aarde in de 49e eeuw: Een kind sterft door een val uit een raam - een onmogelijk "ongeval". Een onbekende vermoordt op gruwelijke wijze diplomaten van andere planeten en een geheimzinnige Schaduwman trekt achter de coulissen aan de touwtjes. Niemand weet wat zijn ware doel is, maar er dreigt een regelrechte ramp voor Terrania-City.
Sholter Roog, agent van de Terraanse Liga-Dienst, is op grond van een bovengemiddelde bereidheid tot geweld afgeschoven naar een administratieve functie. Door toeval wordt hij in het complot betrokken en gaat op onderzoek uit - op eigen houtje, op eigen risico en met zijn eigen methodes...

De Aarde in de 49e eeuw: Het centrum van een goed georganiseerd sterrenrijk. Ruimteschepen overbruggen de afstanden tussen de sterren. De technische vooruitgang brengt welvaart met zich mee en alle mensen hebben dezelfde rechten.
Maar maffiastructuren, misdadige gentechnici, massamoordenaars en machtshongerige politici zijn ook in de 49e eeuw een gevaarlijke tegenstander voor de mensheid.

Space Thriller - de perfecte mix van realistische Science Fiction en een spannende detective.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.