Quinto-Center

Susan Schwartz

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Quinto-Center

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789078437031, 177 blz., May 2011
Formaat: 23.4 (h) x 15.3 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 312 gram.

Uitgever: Uitgeverij Macc

vertaald door: Theo Barkel

beschrijving

PERRY RHODAN: QUINTO CENTER – Susan Schwartz

Al meer dan veertig jaar loopt de grootste Science Fiction serie ter we-reld in ons land, en met Quinto Center is er een nieuwe periode van deze succesvolle serie aangebroken, want Perry Rhodan is hiermee terug in de boekhandel met een nieuw en spannend verhaal.
Het verhaal zelf is geschreven door Susan Schwartz. De prachtige cover is van de Finse kunstenaar Kimmo Isokoski. Hoofdpersoon in deze roman is Roi Danton.
Als op Quinto Center, het hoofdkwartier van de Nieuwe USO, een besmettelijke ziekte uitbreekt, waartegen ook de wetenschappers van de Liga van Vrije Terranen geen remedie kennen, wordt de zekerheid van de astroïde tot een val voor de USO-agenten. Niemand kan hulp bieden, niemand kan vluchten. Alleen Roi Danton… de zoon van Perry Rhodan is als drager van een celactiveerder tegen gif en besmettelijke ziektes verregaand immuun. Hij zoekt in de oneindigheid van de Melkweg naar de enige man die redding kan bieden; de ijskoude en altijd op eigen voordeel beluste Ara-medicus Zheobitt…

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.