Alles wat God verboden heeft

Autobiografie van een gewone sm-meesteres

Maya

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Alles wat God verboden heeft

paperback/ gebrocheerd: € 15.95

ISBN: 9789078159001, 224 blz., December 2017
Formaat: 21.1 (h) x 14.6 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 328 gram.

Uitgever: MGR BV

redactie: Michel Gonlag

beschrijving

ALLES WAT GOD VERBODEN HEEFT
AUTOBIOGRAFIE VAN EEN GEWONE SM-MEESTERES

Sadomasochisme speelt zich voor de meeste mensen buiten hun gezichtsveld af. Een rare afwijking van een beetje zielige mensjes die het leuk vinden om elkaar pijn te doen. Dat is (misschien deels) een misplaatst vooroordeel.

Een professionele sm-meesteres als Maya speelt een vitale rol in het leven van mannen die in het dagelijks leven hoge posities bekleden in de maatschappij, van de machtige CEO's van grote winkelketens tot hypergestresste politici.

Zij leveren zich over aan Maya omdat zij altijd nog machtiger is dan zij ooit zullen zijn. Dit is haar verhaal: de geschiedenis van een meisje van zestien uit Maassluis dat door een bizarre samenloop van omstandigheden zichzelf plotseling terugvindt als prostituee in Leeuwarden, waarmee ze een weg in is geslagen waarvan geen terugkeer meer mogelijk is, als ze dat al had gewild...

Tien jaar later is ze de eigenaar van een sm-paleisje in het centrum van Amsterdam. In dit boek vertelt ze haar verhaal, afgewisseld met rake portretten van haar klanten. Mannen die je elke dag tegen kunt komen, die er goed uit zien; degelijk, betrouwbaar, maar die tevens een dubbelleven leiden, aan de hand van Maya. Wie dit boek leest, beseft al snel: en dat is maar goed ook.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.