eBookstick - Moordstick 2

wekenlang genieten van vijf nieuwe spannende Zweedse thrillers, vier voor volwassenen en één bijzondere jeugdthriller - geleverd op usb-stick in een fraai metalen geschenkdoosje.

Dick Sundevall

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
eBookstick - Moordstick 2

overig gegevensdrager: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789078124672, March 2011
Formaat: 11.7 (h) x 8.7 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 75 gram.

Uitgever: Pixel Perfect Publications

et al:

beschrijving

Moordstick 2

5 bloedstollende thrillers op een usb-stick in een metalen geschenkverpakking

Kjell Genberg - Brug naar Malmö
Een mega-proces in Palermo heeft de Siciliaanse maffia weliswaar van haar belangrijkste leiders beroofd, maar dit betekent niet dat de organisatie dood is. De nieuwe top, bestaande uit echtenotes van vastzittende maffialeiders, richt zich vooral op de lucratieve mensensmokkel, in het bijzonder naar Zweden. Als Arnold Nyman zich met de zaak bemoeit, volgt een keiharde confrontatie met de onderwereld in de grootste stad aan de Zweedse westkust.

"Een spannende thriller, met een goed opgebouwd plot" (NBD Biblion)


Christian Holmén en Dick Sundevall - Drie broers
Op 26 februari 2002, drie minuten voor middernacht, wordt in het metrostation van Rinkeby, West-Stockholm, een negentienjarige jongen vermoord. Er worden elf kogels op hem afgevuurd. Na een dramatische politiejacht pakt men vier jongens op: drie broers, afkomstig uit Koerdistan. Een spannende en waarheidsgetrouwe reportage, maar ook een inktzwarte beschrijving van de Zweedse rechtsstaat.

"De zaak-Rinkeby wordt beschouwd als een van de grootste dwalingen in de Zweedse rechtsgeschiedenis." (NBD Biblion)


Kjell Genberg - Dossier Göteborg
Commissaris Arnold Nyman wordt overgeplaatst van Stockholm naar Götenborg, waar hij in een wespennest terechtkomt. Er is een vrouw verdwenen van wie gevreesd wordt dat ze is vermoord. Maar als er eindelijk een lichaam wordt gevonden, blijkt dat van iemand anders te zijn. Nieuwe pageturner van de hand van de Zweedse meesterverteller Genberg. Bekroond door het Zweedse genootschap voor misdaadliteratuur.
"Genberg is een van de meest uitgeleende schrijvers in de Zweedse openbare bibliotheken." (NBD Biblion)


Judy Lohman - Getekend
Hij had een rustig en overzichtelijk leven als een bescheiden boer in de jaren vijftig. Een handvol koeien, een drietal jonge kinderen en een verstandshuwelijk waarmee hij had leren leven. Opeens wordt zijn leven overhoop gehaald als hij door de politie wordt opgepakt en beschuldigd van seksueel misbruik van zijn zesjarige buurmeisje.

"Een heftig boek dat vanaf de eerste pagina boeit en leest als een trein." Anita Witzier


Ritta Jacobsson - Afrodite en de dood Jeugdthriller (12 jaar en ouder)
Op een avond verdwijnt Afrodites klasgenote Mikaela op weg naar huis nadat ze bij een vriend op bezoek is geweest. Een paar dagen later wordt ze gevonden - dood. Afrodite kan het niet nalaten onderzoek te doen naar wat er is gebeurd en wordt meegezogen in een wirwar van vage vermoedens, leugens en gevaarlijke intriges. Jeugdthriller (12 jaar en ouder). Een spannend verhaal rond de moord op een scholiere. Afrodite speelt gevaarlijk spel, waarbij angst, liefde en jaloezie beurtelings om voorrang strijden.

"Goed geslaagd eerste deel van een serie die in 2006 bekroond met de Gouden Speurhond voor het spannendste boek voor 12 tot 15 jaar." (NBD Biblion)

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.