Vakantiestick

Ontdek de wereld met 5 boeiende ebooks van wereldreizigers met 3 bonus-ebooks, geleverd op usb-stick in een fraai metalen geschenkdoosje.

eBookstick

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Vakantiestick

overig gegevensdrager: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789078124320, November 2010
Formaat: 11.7 (h) x 8.8 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 75 gram.

Uitgever: Pixel Perfect Publications

beschrijving

Vakantiestick

Literaire reisboeken op een usb-stick in een metalen geschenkdoosje met venster

Henk de Velde - Een ijskoude doorbraak
De zeezeiler vaart boven langs Siberië, maar komt vast te ziten in het ijs. Hij is genoodzaakt te overwinteren en moet zijn schip met ijsbijl en kettingzaag beschermen tegen de elementen. Een ontmoeting met een ijsbeer wordt hem bijna fataal.

Opvallend is zijn directe stijl met korte zinnen, die goed past bij zijn stoere verhaal van overleven in niemandsland. (NBD Biblion)

Frank van Rijn - De zuilen van Axum
Tijdens een fietsreis van 70 dagen in Ethiopië probeert Frank van Rijn te genieten van in rotsen gehakte kerken en de stenen gooiende jeugd te ontwijken. Hij bezoekt de oorsprong van de blauwe Nijl en laaft zich aan de koffieceremonie.

Madelon Schoemaker - Spanje voorgoed
Je collega's gedag zeggen, je huis verkopen, je koffers inpakken en ergens anders op de wereld helemaal opnieuw beginnen. Een droom van velen. De Nederlandse avonturiers in dit boek gingen echt.

Cathy Lewin - Water bij de Ouzo
Op een dag ziet Catharina een advertentie waarin een 300 jaar oud huis op het Griekse eiland Kythera wordt aangeboden. Ze volgt haar gevoel en besluit met haar man een lang gekoesterde droom waar te maken.

Frappant zijn de karakterbeschrijvingen van andere Nederlanders en buitenlanders die op het eiland verblijven. (NBD Biblion)

May Peters - ¡Música, maestra!
Wereldmusicus May Peters doceert trombonejazz en Caribische muziek aan het Conservatorium in Puerto Rico. Ze schrijft wekelijks aan het thuisfront over haar hilarische, ontroerende en onverwachte belevenissen .

... schrijft geestig, met humor en opmerkzaamheid over haar leven ... (NBD Biblion)

Bonus ebooks

Peter de Ruiter - Daily India
Gewapend met laptop, digitale fotocamera en een gezonde dosis inventiviteit zet Peter de Ruiter in 2002 vanuit India dagelijks een bondige fotocolumn online.

Jaap Dekker - Luciana

Peter laat zich door de jonge Luciana gidsen door de barre sertão van het noordoosten van Brazilië, waar felle zon en versleten zand droogte en armoede brengen. Samen gaan ze op bezoek bij rijken, in sloppenwijken en naar de kerk.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.