HRM

een brede kennismaking

Rob Moorer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
HRM

gebonden: € 37.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789078094272, geïllustreerd, 292 blz., January 2011
Formaat: 24.8 (h) x 17.4 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 865 gram.

Uitgever: Uitgeverij Stili Novi

beschrijving

HRM Een brede kennismaking

Human Resource Management is direct gerelateerd aan de strategie van het bedrijf en ondersteunt het behalen van de bedrijfsresultaten. Het is daarbij van belang dat de leiding nauw betrokken is bij de vormgeving en de uitvoering van het HRM-beleid. Iedereen die leiding geeft of in de toekomst leiding gaat geven, heeft baat bij een brede kennis van HRM. Elke leidinggevende moet ook een ‘verantwoorde doe-het-zelver’ zijn. Verantwoord betekent hier dat er gehandeld wordt met kennis van zaken, maar ook dat er voldoende inzicht is om te bepalen wanneer professionele ondersteuning wenselijk is.

Dit boek biedt een brede kennismaking met het vakgebied en verwijst bovendien naar andere literatuur voor verdere verdieping. In veel van de thema’s die aan bod komen, worden de uitgangspunten en keuzes voor HRM van verschillende kanten belicht. Zo is de lezer snel in staat een eigen visie te ontwikkelen op het gebied van HRM.

Over de auteur
Rob Moorer is zelfstandig werkzaam als interim-manager en is moderator van de Comeniusleergang van de RUG. Hij heeft verscheidene opleidingsprogramma’s verzorgd voor beginnende leidinggevenden, maar ook HRM-modules in diverse MBA-programma’s. Rond de inhoud van dit boek is een in-company trainingsprogramma ontwikkeld en uitgevoerd.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.