Kennisboek mediation

J. van den Berge

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Kennisboek mediation

paperback/ gebrocheerd: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789078094203, geïllustreerd, 157 blz., November 2009
Formaat: 20.8 (h) x 14.8 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 241 gram.

Uitgever: Uitgeverij Stili Novi

beschrijving

Kennisboek mediation is een goede leidraad voor:
- communicatie;
- onderhandelen;
- mediation.

Deze drie onderwerpen worden elk in een apart hoofdstuk behandeld. Per hoofdstuk vindt u een beknopt overzicht van de belangrijkste aspecten die relevant zijn voor conflictbemiddeling.

In de uitgave zijn veel praktijkvoorbeelden opgenomen. Kennisboek mediation is ideaal voor studenten en professionals die eenvoudig en snel kennis willen maken met de theorie en praktijk van conflicthantering en mediation. Voor de startende mediator is het boek een goede ondersteuning en voor de ervaren mediator een feest van herkenning.

mr. J. van den Berge
De auteur mr. Jacob van den Berge studeerde rechten aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en volgde in 1999 de postdoctorale opleiding tot ADR-specialist bij het Amsterdamse ADR Instituut. Sinds 1995 is hij werkzaam als juridisch adviseur bij het ministerie van Defensie. Internationale onderhandelingsvaardigheden heeft hij opgedaan in o.a. België, Tsjechië, Polen en Hongarije. Als Coördinator van mediation binnen Defensie heeft hij gewerkt aan een grotere bekendheid en een betere structuur en inzet van de pool van interne mediators. In zijn huidige functie is hij Adviseur Juridische Zaken Vastgoed en is daarmee o.a. aanspreekpunt voor de vastgoedgerelateerde arbitragezaken.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.