Vinculum

over integriteit, leiderschap en management

Harry Rump

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Vinculum

gebonden: € 24.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789078044055, 130 blz., January 2011
Formaat: 21.7 (h) x 15.5 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 397 gram.

Uitgever: Uitgeverij Jungiaans instituut

beschrijving

Door een cultuur die eenzijdig gericht is geweest op cognitie en externe veranderingen, zijn we steeds verder van onszelf verwijderd geraakt, wat geleid heeft tot de huidige crisis.

Organisaties bestaan uit mensen. Mensen zijn geen mechanische onderdelen van een organisatie, maar zijn de levende kernen die een organisatie vorm geven. Om toegang te krijgen tot de wezenlijke kwaliteiten en talenten, is het belangrijk dat mensen zicht krijgen op hun onbewuste drijfveren en de verbinding maken tussen bewuste en onbewuste lagen van de psyche.

In dit boek personifieert Rump de energetische krachten van de bewuste en onbewuste lagen van de psyche, die met elkaar een dialoog aangaan om de huidige maatschappelijke situatie te analyseren en te bespreken wat er nodig is om te komen tot duurzame verandering.

Harry A.J. Rump deed jarenlang onderzoek naar de dynamiek van de menselijke geest, die hij uitgezet heeft in een model. Gebaseerd op zijn jarenlange ervaring in de analytische therapie richt hij zich vooral op het raakvlak tussen management en psychoanalyse.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.