Ziek!

Pim van Arnhem

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ziek!

paperback/ gebrocheerd: € 23.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077992999, 480 blz., January 2018
Formaat: 23.3 (h) x 15.3 (b) x 4.7 (d) cm. Gewicht: 823 gram.

Uitgever: Inside Out Publishers

beschrijving

Alize Menteaux geeft rondleidingen op kasteel Slangenburg. Haar grote talent wordt overschaduwd door een zeldzame vorm van narcolepsie. Haar vriend John en huisgenote Sylvia kijken machteloos toe hoe Alize in enkele dagen verandert in een psychisch wrak. Ze raakt in de greep van angst, vertwijfeling en schuld. Alize lijkt elk besef van realiteit te verliezen als beelden uit de Tachtigjarige Oorlog zich vermengen met haar leven in het hier en nu.

Terwijl voor Alize waan en werkelijkheid vervagen, verdwijnen wereldwijd vele duizenden mensen: vluchtelingen, daklozen, chronisch zieken, ouderen. Criminologen Jack van der Kleef en Ziyana Buteijn stuiten in hun onderzoek naar de verdwijningen op een afgrijselijk experiment. Een wereldwijd complot, geleid door een psychopaat die in strijd is met een rivaliserend spiritueel genootschap rond een eeuwenoud geheim.

In november 1581 wordt Sicke van Roorda ontvoerd. Wat is de rol van Diederick van Baer, heer van Slangenburg en Graaf Willem IV van den Bergh in deze ontvoering? Wat hebben deze gebeurtenissen uit de Tachtigjarige Oorlog te maken met Alize en het wereldwijde complot?

Een zenuwslopende thriller waarin de lezer wordt meegezogen in een achtbaan van feiten en fictie, heden en verleden.


  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.