Best value stroomt

inzichten uit de praktijk, de jurisprudentie en de wetenschap

Jeroen van de Rijt; Wiebe Witteveen; Sicco Santema

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Best value stroomt

gebonden: € 26.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077951286, geïllustreerd, 248 blz., April 2016
Formaat: 24.4 (h) x 19.7 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 691 gram.

Uitgever: Graphicom

redactie: Jacqueline Koppelman

beschrijving

De populariteit van de Best Value-methodiek is de afgelopen jaren enorm toegenomen. De aanpak kenmerkt zich door transparantie, het inzetten van de beste expertise, door de verantwoordelijkheden voor het eindresultaat op de juiste plek neer te leggen, en nodigt opdrachtnemers/leveranciers uit tot meer creativiteit in het bedenken van value-for-money oplossingen. Inmiddels zijn er honderden projecten in de private en publieke sector met Best Value uitgevoerd. Daaruit zijn veel lessen getrokken, vanuit de rechtszaal, de wetenschap en de praktijk. In dit boek delen Jeroen van de Rijt, Wiebe Witteveen en Sicco Santema, samen met een aantal andere experts, hun ervaringen.

Deel A biedt een aantal verdiepende inzichten, die op onderdelen leiden tot subtiele aanpassingen in de Best Value-methodiek. Het toepassen van Best Value in de publieke sector vereist dat opdrachtgevers volgens de regels van het aanbestedingsrecht werken. Deel B gaat vanuit dat oogpunt in op de jurisprudentie rondom Best Value. Deel C presenteert inzichten uit de wetenschap aan de hand van twee afstudeeronderzoeken. Tenslotte geven in deel D diverse gecertificeerde Best Value-adviseurs hun reflectie op de toepassing van Best Value, ieder vanuit hun persoonlijke perspectief.

Na het succes van Prestatieinkoop, met Best Value naar succesvolle projecten (waarvan er inmiddels meer dan 15.000 exemplaren zijn verkocht) en Best Value werkt is dit de derde titel in de reeks. Best Value stroomt biedt praktische handvatten, reflectie en de nieuwste inzichten in de Best Value-aanpak. Onmisbaar voor iedereen die overweegt met Best Value aan de slag te gaan!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.