Groene Halte-wandelroutes

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Groene Halte-wandelroutes

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789077931066, geïllustreerd, 112 blz., June 2006
Formaat: 20.9 (h) x 12.6 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 153 gram.

Uitgever: Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij

beschrijving

Groene Halte-wandelroutes
Dit boekje bevat 12 bijzondere wandelroutes over de Veluwe, het grootste aaneengesloten natuurgebied in Nederland. De routes gaan van bushalte naar bushalte. De bushaltes aan het begin en het eind van de wandeling zijn een zogenaamde 'Groene Halte'. De buslijnen die stoppen bij een Groene Halte hebben op alle dagen een frequentie van minimaal keer per uur. In enkele gevallen is er in de directe nabijheid van de Groene Halte tevens een kleinschalige parkeervoorziening. U kunt dan met de auto naar het begin- of eindpunt van de route en verder met de bus.
Wandelen en de Veluwe horen bij elkaar. Het is van de mooiste gebieden van ons land om te voet te ontdekken. Eindeloze bossen voor een zwerftocht, verrassende ontmoetingen met de vele
diersoorten die hier leven, adembenemende uitzichten op de heidevelden en de zandverstuivingen, de stilte en de rust, kortom een streek om op adem te komen. De Groene Halte-wandelroutes zijn kansen bij uitstek om de Veluwe te beleven.
Dit boekje is op een speciale manier gebonden. Hierdoor is het mogelijk het boekje volledig open te vouwen zonder dat de rug los laat.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.