Verborgen wijsheid

leer de taal van je onbewuste

Erica Rijnsburger; Dolly Heuveling van Beek

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Verborgen wijsheid

paperback/ gebrocheerd: € 24.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077908129, 382 blz., October 2015
Formaat: 23.0 (h) x 15.2 (b) x 3.3 (d) cm. Gewicht: 626 gram.

Uitgever: Uitgeverij Inzicht

redactie: Rita Schroën; Matthijs ten Brink

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Wie woont er achter het masker dat we geleerd hebben op te zetten? Hoe ontdek je wat dit masker is en hoe herken je zijn (verborgen) boodschappen?
In elk mens is een egostructuur aanwezig, die het superego genoemd wordt en die zich vanaf onze vroegste jeugd ontwikkeld heeft. Deze structuur voorziet al onze gevoelens, gedachten en handelingen van een 'ondertiteling' en heeft daarmee commentaar op alles wat we denken en doen. In welke vorm het superego zich ook aandient, het beïnvloedt ons handelen en zorgt ervoor dat we een masker opzetten naar de buitenwereld.
Verborgen wijsheid gaat onder andere in op de werking van het superego. Door zelfonderzoek ontdek je hoe de bewegingen van lichaam en geest weer vrijelijk kunnen stromen. Hierdoor ervaar je een grotere vrijheid om te zijn wie je daadwerkelijk bent. Je hoeft niet langer iets of iemand te zijn: je kunt eenvoudigweg 'zijn' in het moment met alles wat zich aandient. Zo ervaar je op een diep niveau je eigenwaarde, onafhankelijk van het oordeel van je superego of van anderen. Een diepe ontspanning is het resultaat.
Daarnaast laat Verborgen wijsheid zien hoe je meer bewustzijn toe kunt laten in je eigen leven. Je leert jezelf observeren zonder oordeel, waardoor je de diepere lagen in jezelf bereikt en de sereniteit van de stilte oprecht kunt ervaren. Een stilte die naar voren kan komen als het zoeken van het superego gestopt is.
De moed om jezelf te bevrijden van de invloed van conditioneringen en onbewuste patronen is een reis op zich. Verborgen wijsheid biedt je de inzichten om hierin je weg te vinden.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Verborgen wijsheid

paperback/ gebrocheerd: € 24.90
Verborgen wijsheid Erica Rijnsburger & Dolly Heuveling van Beek De auteurs zijn beiden ervaren coaches en laten zien hoe zelfonderzoek ...

Meer boekennieuws op Facebook.