Laat je betoveren

Marianne Williamson

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Laat je betoveren

paperback/ gebrocheerd: € 21.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077770832, 176 blz., January 2015
Formaat: 22.0 (h) x 14.5 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 301 gram.

Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij

vertaald door: Philip Baumgarten

redactie: Maja Hamoen

beschrijving

Marianne Williamson houdt in Laat je betoveren een gepassioneerd pleidooi voor de heilige, romantische liefdesrelatie, die het antwoord is op onze behoefte aan avontuur, zingeving, magie en een diep contact. Het wordt tijd dat we het idee van de heilige relatie omarmen! Een liefdevolle relatie kan de hemel op aarde zijn, maar dat is hij pas als de partners zich heilig voornemen om elkaars onschuld te blijven zien. De heilige relatie heeft een wonderbaarlijke, alchemistische kracht die je zwakheden verandert in sterke punten, je tranen verandert in geniale invallen, je bevrijdt van je ketenen en je de kans geeft om eindelijk je gepassioneerde zelf te zijn. 'Marianne Williamson heeft weer een magisch meesterwerk geschreven... Als je klaar bent voor een helende, verheffende ervaring kan dit boek de manier waarop je omgaat met je partner voor altijd veranderen.' Maryel McKinley, Whole Life Times

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Naar bovenDe kracht van Marianne Williamson is dat zij direct aansluit bij de beleving van grote groepen mensen, waardoor de principes uit Een cursus in wonderen de aandacht krijgen die zij verdienen.
Terugkeer naar liefde is dan ook een enorme bestseller geworden. In Amerika zijn er miljoenen exemplaren van verkocht en in Nederland vele duizenden.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.