Kreukel

Dave Cooper

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Kreukel

paperback/ gebrocheerd: € 14.90

ISBN: 9789077766453, geïllustreerd, 117 blz., April 2011
Formaat: 21.2 (h) x 14.7 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 245 gram.

Uitgever: Xtra, Uitgeverij

vertaald door: Robert Schuit

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Over het liefdesverdriet van een man in een bizarre wereld waarin vrouwen domineren.

Verhaal over een onzekere man met liefdesverdriet, Kneukel, in een wereld waarin vrouwen domineren. Terwijl hij zijn wonden likt, wordt hij onder de voet wordt gelopen door een geheime sekte van militante feministen die bezig zijn de mannelijke soort uit te roeien. Nagenoeg, want vooralsnog hebben zij Kneukel gegijzeld als leverancier voor kunstmatige inseminatie. Futuristische satire en overpeinzing over de angsten en identiteitscrisis van een man die zijn eigen lot niet in de hand heeft.

Dave Cooper tekent zijn vervreemdende wereld met een zwierige, vibrerende lijntechniek. Voor zijn illustraties werd hij bekroond door de prestigieuze Society of Illustrators in New York. Tegenwoordig legt Cooper zich toe op zijn werk als kunstschilder, met exposities in prominente galerieën. Zijn graphic novels werden onderscheiden met Harvey, Ignatz en Eisner Awards.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Kreukel

paperback/ gebrocheerd: € 15.00
Over het liefdesverdriet van een man in een bizarre wereld waarin vrouwen domineren. Terwijl Kneukel zijn wonden likt, wordt hij gegijzeld ...

Meer boekennieuws op Facebook.