Prettig weekend, ondanks alles

waarom de moord op Theo van Gogh voorkomen had kunnen worden. Hoe innig was de band tussen AIVD, Hofstadgroep en Mohammed B.? Het dossier van de documentaire, met veel onthullende nieuwe feiten.

Stan de Jong

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Prettig weekend, ondanks alles

gebonden: € 24.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077766262, geïllustreerd, 160 blz., December 2010 UITVERKOCHT!

Uitgever: Xtra, Uitgeverij

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Hardcover-editie & DVD (met extra’s) · Het uitgebreide dossier van onderzoeksjournalist Stan de Jong bij de geruchtmakende documentaire van Katja Schuurman. Daarin gaat De Jong op zoek naar het antwoord op de vraag waarom de moord op Theo van Gogh voorkomen had kunnen worden. En: hoe innig was de band tussen AIVD, Hofstadgroep en Mohammed B.? De bewijzen dat Mohammed B. een sleutelfiguur was binnen de Hofstad-groep en zelfs als lokaas werd gebruikt voor de AIVD, zijn overdonderend. De documentaire leidde tot Kamervragen over de suggestie dat Mohammed B. een informant van de AIVD zou zijn. Het boek, een coproductie met Column, bevat een aantal nieuwe onthullingen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Prettig weekend, ondanks alles

gebonden: € 24.90
Het uitgebreide dossier van onderzoeksjournalist Stan de Jong bij de geruchtmakende documentaire van Katja Schuurman. Daarin gaat De Jong ...

Meer boekennieuws op Facebook.