Analyses en statistieken wk 2006

K. Verver

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 

€ -1.00

ISBN: 9789077751701, geïllustreerd, 254 blz., November 2007 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Eigen Boek B.V.

beschrijving

Nog nooit is een WK zo gedetailleerd geanalyseerd zoals u in dit boek zult aantreffen. Op basis van 73.915 balcontacten (64 wedstrijden met een veldverdeling in 16 vlakken), 653 doelgerichte acties, 366 wissels, 147 doelpunten, 353 kaarten en uitgebreide spelersbijzonderheden zijn alle wedstrijden voor u vastgelegd. Zelfs een berekening, per wedstrijd, van het team dat recht had op de overwinning is hierin meegenomen. Was Italië de terechte kampioen? Welk team speelde het meest aanvallend? Waarom speelden de Duitsers zo aantrekkelijk en bleef Spanje steken in de achtste finale? Allemaal vragen waarop u in dit boek antwoord vindt. Zelfs een analyse van het spelsysteem (1,2 of 3 spitsen) dat het meest aanvallend en/of het meeste rendement oplevert is hierin meegenomen.

Kees Verver van Soccerfocus heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het analyseren van voetbalwedstrijden. Met behulp van het zelf ontwikkelde softwareprogramma 'SF Provision' is hij in staat een wedstrijd cijfermatig vast te leggen en in duidelijke rapportages (tabellen en grafieken) weer te geven. Uw gevoel van de wedstrijd kan dus worden ondersteund met cijfers.

Het boek WK 2006, analyses en statistieken, is onmisbaar voor de ware voetballiefhebber/coach die feitelijke informatie zoekt, maar ook zelf op basis van deze statistische gegevens conclusies kan trekken. Voor de media is dit een uniek naslagwerk en de basis voor een volgend WK met ruim voldoende vergelijkingsmateriaal en uitgebreide spelersinformatie.


  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.