Binnenste buiten

121 Sonnetten

G. Vlaar

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 

€ -1.00

ISBN: 9789077751695, geïllustreerd, 133 blz., June 2007 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Eigen Boek - Falstaff media

beschrijving

Gerard Vlaar werd geboren op 13 oktober 1945 in Avenhorn. Hij ging naar de lagere school in De Goorn en later naar de ambachtsschool in Hoorn.

Op de ambachtsschool leerde hij voor timmerman en dat vak heeft hij van 1960 tot 1974 uitgeoefend. Hij was een aantal jaren werkleider in de sociale werkvoorziening en werkte enige tijd als vakbondsbestuurder.

Daarna werd hij leraar bouwkunde aan de streekschool in Heerhugowaard. In 1987 werd hij directeur van dezelfde ambachtsschool waar hij ooit leerling was. Hij werkte ruim 28 jaar in het beroepsonderwijs.

In de avonduren studeerde hij begin jaren negentig van de 20e eeuw, Nederlands en onderwijskunde aan de universiteit van Amsterdam. Gerard Vlaar is getrouwd en heeft drie kinderen.

Schrijven was altijd al een hobby van hem, hij was meer dan 13 jaar redacteur van een onderwijsblad en schreef mee aan schoolboeken voor bouwkunde en Nederlands. Na zijn vervroegde pensionering in 2006 ging hij gedichtjes schrijven, die iets vertellen over zijn leven en werken of over zijn bewondering voor de schoonheid van de natuur.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.