Camping kookboek

C. Post-Lauwers

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 

€ -1.00

ISBN: 9789077751374, geïllustreerd, 78 blz., UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Eigen Boek B.V.

beschrijving

Het camping kookboek staat vol met gezellige gerechten die u eenvoudig bij de caravan of tent en thuis klaar kunt maken.

De auteur Coby Post-Lauwers is een echte culinaire vakantie genieter. Bij een fijne vakantie hoort ook gezellig kokkerellen en smakelijk eten.
Speciaal voor de barbecue en de skottelbraai bezitters zijn er heerlijke vis-, vlees- en groentegerechten in het camping kookboek opgenomen.

Het camping kookboek biedt voor de hele familie heerlijke recepten zoals salades, soepen, vis-, vlees-, groente- en pastagerechten. Daarbij vindt u ook een flink aantal ideetjes voor kleine (tussendoor) hapjes.

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatHet camping kookboek staat vol met gezellige gerechten die u eenvoudig bij de caravan of tent en thuis klaar kunt maken. De auteur Coby Post-Lauwers is een echte culinaire vakantiegenieter. Bij een fijne vakantie hoort ook gezellig kokkerellen en smakelijk eten. Speciaal voor de barbecue- en skottelbraaibezitters zijn er heerlijke vis-, vlees- en groentegerechten in het camping kookboek opgenomen. Het camping kookboek biedt voor de hele familie heerlijke recepten zoals salades, soepen, vis-, vlees-, groente- en pastagerechten. Daarbij vind je ook een flink aantal ideetjes voor kleine (tussendoor) hapjes. Veel succes met kokkerellen en een fijne vakantie.recensie citaatHét camping kookboek staat vol met gezellige gerechten die u eenvoudig bij de caravan of tent en thuis kunt klaar maken.

Dé auteur Coby Post-Lauwers is een echte cullinaire vakantie genieter. Bij een fijne vakantie hoort ook gezellig kokkerellen en smakelijk eten.

Speciaal voor de barbeque en de skottelbraai bezitters zijn er héérlijke vis-, vlees- en groentegerechten in het camping kookbek opgenomen.

Hét camping kookboek biedt voor de hele familie heerlijke recepten zoals salades, soepen, vis, vlees-, groente- en pastagerechten. Daarbij vindt u ook een flink aantal ideetjes voor kleine (tussendoor) hapjes.

Veel succes met kokkerellen en een fijne vakantie.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.