Meneer en mevrouw zijn gek

Yvonne Keuls

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Meneer en mevrouw zijn gek

overig audio: € 9.95

ISBN: 9789077727300, May 2011
Formaat: 25.2 (h) x 13.9 (b) x 0.6 (d) cm. Gewicht: 61 gram.

Uitgever: First Monkey Media

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

GENOMINEERD VOOR DE ESTA LUISTERBOEK AWARD 2012!

In Meneer en mevrouw zijn gek neemt zij haar lezers mee naar een wereld die naar haar gevoel 'echt' is: 'Niemand houdt de schijn op, iedereen is wat hij is en dat noemen ze dan gek.'

Een boek dat je daadwerkelijk aan het denken zet, wie is er nu gek? Zij die daar opgesloten zitten of wij die hier vrij rondlopen in een even zo gekke maatschappij.

Yvonne Keuls verbleef om een boek te kunnen schrijven over het leven van de psychiatrische patiënt een jaar lang in diverse psychiatrische inrichtingen.
Zij ontmoette daar mensen die haar inspireerden tot haar personages Ida Been, Winnie, Appie, Lydia, Maurice W., mevrouw Einstein e.a. Omdat ze echter de meeste tijd doorbracht in het Psychiatrisch Centrum Bloemendaal te Loosduinen, besloot zij al haar personages daar onder te brengen.

Het boek Meneer en mevrouw zijn gek is eerder ook al als theatervoorstelling verschenen en nu dan eindelijk ook als luisterboek. In 2012 zal het boek ook worden verfilmt. Miriam Kruishoop (Elle vive, Unter den palmen) neemt het scenario en de regie voor haar rekening.
De film wordt geproduceerd door Fu Works (Oorlogswinter, Zwartboek, Alles is liefde).

Het luisterboek wordt ingesproken door Yvonne Keuls en heeft een lengte van circa 11 uur luisterplezier op 1-MP3 CD.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Meneer en mevrouw zijn gek

gebonden: € 12.99
Om dit boek te kunnen schrijven over het leven van de psychiatrische patiënt verbleef Yvonne Keuls een jaar lang in diverse psychiatrische ...

Meer boekennieuws op Facebook.