Vrede begint bij jezelf

7 stappenplan

M. Patel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Vrede begint bij jezelf

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789077706039, 137 blz., January 2004
Formaat: 17.1 (h) x 14.0 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 403 gram.

Uitgever: Dru Yoga Foundation

beschrijving

Als het leven uitdagingen met zich meebrengt, die je innerlijke rust verstoren en je een hulpeloos en machteloos gevoel geven, wat doe je dan?

Dit kan een keerpunt zijn dat je de gelegenheid geeft om je leven een andere richting te geven, je referentiekader te herzien en daarmee je belevingswereld. Er breekt een nieuwe fase aan, een expansie in jezelf. Het leven zal nooit meer helemaal hetzelfde zijn.

Er opent zich iets dat niet beredeneerd of verklaard kan worden, maar alleen ervaren en gevoeld. Als je de moed hebt een dergelijke gelegenheid aan te grijpen, wordt het leven een opwindend avontuur waarin je jezelf kunt ontdekken.

Hier is een kans. Het vergt moed om VREDE BEGINT BIJ JEZELF te lezen en te ervaren, omdat het de manier waarop je denkt en voelt zal veranderen. In deze bladzijden schuilt de kracht die je werkelijke en blijvende vrede kan geven.

Dit werkboek geeft praktische antwoorden en is daarmee een uitstekende gids om vrede te vinden in jezelf. Het biedt een overvloed aan wijsheid en geeft een helder inzicht in de universele wetten.

In de zeven hoofdstukken vindt je sleutels voor een nieuw avontuur dat vrede heet.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.